Bitdefender lansează un program de investiţii pentru startupuri. Florin Talpeş, CEO al companiei: „Experienţa noastră solidă în construirea unei afaceri globale de lider în securitate cibernetică ne oferă o poziţie unică de a ajuta fondatorii startupurilor să dezvolte noul val de soluţii inovatoare şi să le aducă pe piaţă”

Autor: Ioana Matei Postat la 24 aprilie 2024 44 afişări

Bitdefender lansează un program de investiţii pentru startupuri. Florin Talpeş, CEO al companiei: „Experienţa noastră solidă în construirea unei afaceri globale de lider în securitate cibernetică ne oferă o poziţie unică de a ajuta fondatorii startupurilor să dezvolte noul val de soluţii inovatoare şi să le aducă pe piaţă”

Bitdefender, lider global al securităţii cibernetice cu origini româneşti, a anunţat lansarea Bitdefender Voyager Ventures (BVV), un nou program de investiţii dedicat finanţării şi dezvoltării următoarei generaţii de startupuri în securitate cibernetică, analiză a datelor, automatizare şi inteligenţă artificială (AI). BVV este o iniţiativă globală cu accent pe Europa care se va concentra asupra oportunităţilor de investiţii în stadii incipiente, de tip seed şi Series A, în care poate acţiona fie ca investitor principal sau coinvestitor.

Bitdefender Voyager Ventures se distinge prin faptul că oferă startupurilor mai mult decât capital, spun reprezentanţii companiei, BVV oferă, totodată, acestor companii o îmbinare valoroasă de sprijin strategic şi operaţional pentru a le ajuta în a se lansa pe piaţă şi a avea creşteri mai rapide. Aceste resurse includ acces la expertiza Bitdefender din industrie şi a strategiilor pentru go-to-market, la tehnologii complementare şi la reţeaua globală de parteneri de afaceri ai companiei.

„Într-o perioadă marcată de progrese rapide şi de noi provocări în domeniul securităţii cibernetice, Bitdefender Voyager Ventures reprezintă angajamentul ferm al companiei noastre de a inova şi de a sprijini talentul antreprenorial de excepţie în Europa şi în întreaga lume. Experienţa noastră solidă în construirea unei afaceri globale de lider în securitate cibernetică ne oferă o poziţie unică de a ajuta fondatorii startupurilor să dezvolte noul val de soluţii inovatoare şi să le aducă pe piaţă”, spune Florin Talpeş, cofondator şi CEO al Bitdefender.

Expertiza Bitdefender acoperă soluţii de securitate dedicate atât utilizatorilor de acasă, cât şi mediului de business, cu un portofoliu divers şi strategii dovedite pentru go-to-market care au facilitat extinderea globală a companiei, cu peste 20.000 de parteneri şi milioane de clienţi în mai mult de 170 de ţări. Cu un angajament de lungă durată pentru a impulsiona creşterea comunităţii de startupuri în securitate cibernetică în Europa, Bitdefender a mentorat de-a lungul anilor numeroase companii B2B şi B2C, oferind consultanţă în domenii precum managementul produsului, expansiune la nivel internaţional, strategii de vânzări, relaţii publice, motivarea echipelor şi altele. Această implicare subliniază rolul Bitdefender nu doar de investitor, ci şi de partener solid pentru companiile inovatoare care îşi doresc să lase o amprentă în sectorul securităţii cibernetice, mai spun reprezentanţii companiei. 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.