Meteorologii anunţă temperaturi normale sau peste cele obişnuite, în următoarele 4 săptămâni

Autor: Andreea Tobias Postat la 10 mai 2024 22 afişări

Meteorologii anunţă temperaturi normale sau peste cele obişnuite, în următoarele 4 săptămâni. Regimul pluviometric se va situa în general în jurul celui normal, în cea mai mare parte a ţării.

Meteorologii anunţă temperaturi normale sau peste cele obişnuite, în următoarele 4 săptămâni

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza pentru perioada 13 mai - 10 iunie.

Săptămâna 13 - 20 mai

Mediile valorilor termice vor fi uşor mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă în regiunile vestice şi uşor mai coborâte în cele sudice şi estice. În restul teritoriului, temperatura medie a aerului se va situa în jurul mediilor multianuale. Cantităţile de precipitaţii vor fi în general deficitare în cea mai mare parte a ţării.

Săptămâna 20 - 27 mai

Temperatura medie a aerului se va situa în jurul celei specifice pentru această perioadă la nivelul întregii ţări. Cantităţile de precipitaţii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă în cea mai mare parte a ţării.

Săptămâna 27 mai - 3 iunie

Temperatura medie a aerului va avea valori în general apropiate de mediile multianuale în toată ţara. Cantităţile de precipitaţii vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această perioadă în majoritatea regiunilor, posibil uşor deficitare în vestul teritoriului.

Săptămâna 3 - 10 iunie

Mediile valorilor termice se vor situa uşor peste normele climatologice ale perioadei la nivelul întregii ţări. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval în cea mai mare parte a ţării, posibil uşor deficitar în regiunile sud-vestice.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
meteo,
prognoză,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.