Cele mai inovatoare companii din România în 2023. theCoRD.ai, prima soluţie AI de team coaching din lume

Postat la 28 martie 2024 39 afişări

theCoRD.ai este un antrenor deep-tech de echipe şi ecosisteme remote, care facilitează o dinamică sănătoasă în echipe şi creşterea performanţei organizaţionale.

Descrierea inovaţiei:

theCoRD.ai este, potrivit reprezentanţilor startup-ului, prima soluţie AI de team coaching din lume. Se concentrează pe analiza dinamicii dintre membrii echipei, observând modul în care aceştia comunică şi colaborează în timpul şedinţelor.

Antrenorul deep-tech de echipe analizează mai mulţi indicatori, precum nivelul de implicare şi de interacţiune al participanţilor, nivelul de facilitare a întâlnirilor, timpul de discuţie al fiecărui participant, dinamica discuţiilor şi a polarităţilor, subiectele dezbătute în raport cu cele planificate, rolurile membrilor echipei în gestionarea întâlnirilor online. Recomandările propuse iau în calcul diferitele grade de experienţă dintr-o organizaţie, de la angajaţi entry-level, la middle şi top management. Astfel, în timp ce membrii echipei primesc informaţii personalizate de coaching şi recomandări despre cum să fie mai eficienţi, echipa de management are o imagine de ansamblu, clară, asupra dinamicii din echipele sale remote.

theCoRD.ai a fost dezvoltată în contextul răspândirii lucrului remote (creşterea, la nivel mondial, cu 156% în ultimele 6 luni a numărului angajaţilor cu formă de lucru la distanţă), dar şi al nevoii companiilor de a identifica talente la nivel internaţional, într-o piaţă a muncii în care este o provocare pentru angajatori să găsească, să păstreze şi să contribuie la dezvoltarea angajaţilor potriviţi, şi se adresează companiilor mici şi mijlocii, care activează remote sau în mod hibrid, cu precădere în industrii dinamice precum IT&C şi MarCom, acestea fiind sectoarele care au recrutat cei mai mulţi angajaţi remote în 2023.

Investiţia în dezvoltarea soluţiei theCoRD.ai a fost de aproape 300.000 de euro, 121.000 de euro fiind sub formă unui grant prin programul EEA Grants Norway şi restul din fonduri proprii.

theCoRD.ai este cofondat de Ruxandra Cord şi Mihai Dinescu, iar expertiza lor combinată oferă o soluţie revoluţionară de AI Team Coach care face legătura între tehnologie şi dinamica eficientă a echipelor.

Elementul de noutate:

theCoRD.ai combină ştiinţele comportamentale, puterea AI de identificare a tiparelor cu coachingul sistemic pentru a creşte performanţa echipelor. Printre caracteristicile inovatoare se numără analiza dinamicii şedinţelor de echipă, recunoaşterea tiparelor în comportamentele din cadrul şedinţelor şi evaluarea competenţelor manageriale. Pe baza acestor indicatori, antrenorul de echipă AI propune soluţii concrete despre modul în care membrii fiecărei echipe să interacţioneze şi să colaboreze.

Efectele inovaţiei:

theCoRD.ai ajută managerii să îşi înţeleagă şi să îşi gestioneze mai bine echipele distribuite în întreaga lume, iar pe membrii echipelor să câştige mai mult timp pentru deep work. Rezultatele se văd în creşterea eficienţei şedinţelor, care devin axate pe luarea de decizii, şi în creşterea productivităţii echipelor remote. theCoRD.ai îmbunătăţeşte modul în care echipele remote colaborează şi favorizează un mediu în care eficienţa, productivitatea, colaborarea şi excelenţa managerială devin un standard. Viitorul muncii se conturează acum şi este influenţat de modul în care echipele utilizează tehnologia pentru a-şi debloca întregul potenţial.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.