100 Cele mai puternice femei din business: Ana Dumitrache, country head, CTP România

Postat la 14 iulie 2023 446 afişări

100 Cele mai puternice femei din business: Ana Dumitrache, country head, CTP România

Suprafaţa portofoliului deţinut în România: >2,5 mil. mp   /  Evaluare companie: > 2 mld. euro


Ana Dumitrache conduce cea mai mare companie de real estate specializată în spaţii industriale şi logistice din ţară, cu un portofoliu de peste 2,5 milioane de metri pătraţi şi o valoare de piaţă de circa 2 miliarde de euro. Alumnus al City University of Seattle, cu un financial MBA, Ana Dumitrache a fost timp de 18 ani bancher, specializată în finanţări complexe şi real estate, creându-şi o reputaţie de deal maker în piaţa imobiliară locală. Atipic pentru un bancher şi pentru un om de business, ea a absolvit Facultatea de Jurnalism şi Ştiinţele Comunicării din cadrul Universităţii din Bucureşti şi şi-a început cariera ca jurnalist.

„Miliardele nu sunt uşor de dus. Vin cu multe lucruri la pachet. Vin cu publicitate, vin cu presiune, vin cu timp puţin la dispoziţie. Vin cu alegeri pe care trebuie să le faci. Nu mai eşti 100% liber. Pentru mine cea mai importantă valoare este libertatea. Este extrem de important să fiu liberă, să iau decizii şi să pot să spun oricând: «OK, asta este decizia mea, mi-o asum sută la sută».”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.