100 Cele mai puternice femei din business: Lucia Stoicescu, CEO, mindit.io

Postat la 12 iulie 2023 541 afişări

100 Cele mai puternice femei din business: Lucia Stoicescu, CEO, mindit.io

Cifră de afaceri (2021): + 45,3 mil. lei   /   Profit: + 10,6 mil. lei   /   Număr de angajaţi: 250


Lucia Stoicescu s-a alăturat companiei în urmă cu 6 ani, timp în care a activat în diverse roluri de conducere şi dezvoltare. Ea are o experienţă de 18 ani în diverse ramuri ale industriei IT, în principal în fintech, telecom şi medtech. Totodată, este ambasador al WomenTech Network, consultant PM Access şi membru în boardul Romanian – Canadian Executive MBA. Are un master în administrarea afacerilor de la Université du Québec à Montréal, un PMP de la Project Management Institute, un master în programare web de la Universitatea din Bucureşti şi o licenţă în tehnologia informaţiei de la Universitatea din Craiova.

„Leadershipul înseamnă performanţă, mai ales în vremuri grele. Cu cât eşti mai modest, cu cât te înconjori de oameni alături de care poţi construi şi de la care poţi învăţa, cu atât e mai frumoasă călătoria. Şi e multă frumuseţe în învăţarea continuă, în a nu renunţa atunci când este greu, în a renunţa la ce ştiai şi a reînvăţa lecţiile potrivite, în adaptabilitate.”

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.